Cautare

7519 de rezultate pentru "persoane fizice" (6.99 secunde)
Au fost documentate evenimente credibile, multisenzoriale, privind aeronave neidentificate, prezentand caracteristici fizice si capacitati care sfideaza toate tehnologiile umane cunoscute.
Prin exercitii si activitati fizice. ... Faceti exercitii fizice: ... Puteti face acest lucru foarte bine prin exercitii fizice si o dieta sanatoasa si echilibrata.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a stabilit conditii mult mai restrictive pentru creditarea populatiei, prin includerea in plafonul pentru evaluarea bonitatii clientilor a tuturor costurilor aferente imprumuturilor atrase de persoanele fizice, inclusiv contractele de leasing financiar.
Persoanele fizice vor putea sa obtina certificatul de cazier fiscal in maximum doua zile lucratoare, contra unei taxe de urgenta de 100 de lei noi.
Perioada urmatoare, care va avea data limita de 25 februarie, va fi rezervata persoanelor fizice si juridice care au obligatia de a retine la sursa impozitele pe venit, cu exceptia microintreprinderilor si a persoanelor fizice care desfasoara activitati independente.
Persoanele fizice autorizate si asociatiile familiale vor putea efectua orice activitate economica, potrivit unui proiect de lege elaborat de Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC).
Persoanele fizice sunt mai tentate decat companiile sa faca evaziune fiscala in tranzactiile imobiliare, a declarat presedintele Agentiei de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu. ... Presedintele Fiscului a explicat ca persoanele fizice trebuie sa plateasca TVA pentru tranzactiile de peste 35.000 euro facute in scop comercial.
Sistemul va fi introdus dupa 15 septembrie 2008, mai intai pentru persoanele fizice care declara venitul anual si, uterior, pentru companiile depun on-line declaratiile fiscale.
Pentru persoanele fizice/juridice romane sau straine, plata contravalorii dosarului de prezentare si a taxei de participare la licitatie se face cu ordin de plata, in contul nr. ... imputernicire/procura din partea persoanei fizice/ juridice interesate pentru persoana care ridica dosarul de prezentare;
Persoanele fizice care au intarzieri la plata creditelor datoreaza, in medie, 600-700 euro, sistemul bancar cumuland circa 80% din numarul restantelor inregistrate de populatie, a declarat, marti, directorul recuperare debite din cadrul Coface, Constantin Coman.
In domeniul impozitului pe venit, impozitul calculat cu cotele de impozit de 1%, respectiv, 16% asupra castigurilor obtinute de persoanele fizice de pe piata de capital va fi suspendat.
Descrierea datelor tehnice si a starii fizice a bunurilor imobile se regasesc in raportul de evaluare, acesta putand fi consultat la sediul Administratiei Finantelor Publice a municipiului Marghita. ... pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate, pentru persoanele fizice straine copie de pe pasaport;
Program prelungit Asadar, va fi inca o luna in care persoanele fizice indreptatite trebuie sa mearga la CJP si AJOFM sa isi depuna declaratiile, daca veniturile lor s-au modificat din iulie pana in august.
Fiscul vrea ca romanii sa declare veniturile la stat DGFP Dolj ii propune ministrului de resort extinderea bazei de impozitare, printr-un control strict al veniturilor persoanelor fizice.
Manelistii scapa de plata impozitelor Veniturile persoanelor fizice care desfasoara diverse activitati scapa de ochii vigilenti ai legiuitorilor. ... Lucrurile nu se vor schimba in curand, pentru ca ordonanta privind verificarea veniturilor persoanelor fizice are multe lacune si vizeaza, in primul rand, marii evazionisti.
Studiul a fot efectuat in 119 tari si a avut ca reper cel putin o jumatate de ora de exercitii fizice executate de cinci ori pe saptamana sau 20 de minute de exercitii efectuate in ritm alert, trei zile pe saptamana.
8) Daca mizati si pe exercitii fizice, cum este firesc, faceti-le impreuna cu prietenii si veti constata ca slabiti mai mult. ... Mai trebuie sa stiti ca exercitiile fizice facute dimineata ajuta la arderea mai rapida a grasimilor.
Adoptati o alimentatie corecta si un regim echilibrat de viata, faceti exercitii fizice regulate si consultati medicul in caz de nevoie. ... exercitii fizice metodice, alimentatie echilibrata. ... In iulie-septembrie nivelul energetic al organismului scade si e bine sa evitati suprasolicitarile fizice si psihice.
Efectul exercitiilor fizice se face simtit si dupa ce parasiti sala de curs - metabolismului continua sa ‘’arda’’caloriile si dupa terminarea antrenamentului.
Astfel, studiul demonstreaza ca un consum moderat de bere poate ameliora bufeurile de caldura specifice post-menopauzei, imbunatatind totodata si alte simptome vasomotoare, fizice sau psihosociale asociate acestei stari. ... - 100% pentru simptome vasomotoare - bufeuri, transpiratii nocturne si transpiratii - peste 65% pentru simptomele fizice - cele mai relevante fiind:
google-analytics.com